Fettreducering och träning med Ultratone-tekniken

Ultratone är ett behandlingskoncept för kroppsformning och välbefinnande som består av två delar: Trio Lipo ultraljud, och biostimulering med elektroniska signaler. Ett högteknologiskt system, utvecklat i England av erkända forskare, elektroingenjörer och vetenskapsmän inom neurologi.

Trio Lipo ultraljud löser ut fettet från de behandlade områdena genom att ultraljudsvibrationerna bryter ner fettcellernas membran och det fasta fettet omvandlas till flytande, som då blir tillgänglig energi till kroppen. Trio Lipo är ett säkert och utprovat ultraljud där styrkan har anpassats att nå tre olika djup i fettvävnaden (max 5 cm ner), från djupt liggande fett, till celluliter och fett strax under huden. Ultraljudet varken känns eller hörs.

Storleken på behandlingsområdet per gång kan inte vara för stort. Om magen är stor får man t.ex. kanske välja nedre delen av magen en gång, och övre delen vid nästa behandlingstillfälle. Begränsningen är för att fettcellerna ska hinna få tillräckligt mycket ultraljud för att få bra effekt. Och för att man inte skall lösa ut mer fett än vad kroppen hinner ta hand om och förbränna.

Efter att man löst ut fett med ultraljudet är det viktigt att göra ett lymfdränage med biostimulation för att få fart på kroppen så att inte det lösa fettet stannar kvar, samt rensa bort slaggprodukter. Biostimulation används också som effektiv träning, som förbränner mycket av det utlösta fettet, och även bidrar till förbränning av fett från andra delar av kroppen.
Vid biostimulation eller sk neuromuskulär stimulering, sänder Ultratone revolutionerande elektroniska signaler, liknade hjärnans egna signaler, till kroppen. De olika signalerna är sammansatta i budskap som ger olika effekt på olika typer av celler och vävnad. Signalerna överförs via bioptiska ledningar till självhäftande pads som fästs på kroppens motoriska punkter. Impulserna får automatiskt kroppen att jobba, oberoende av den medvetna viljan. Så man kan t.ex. läsa eller göra något annat samtidigt som man tränar.

Biostimulation kan man via de många olika programmen anpassa till vad kunden behöver. Detox, lymfdränage, cirkulation, massage eller TENS finns tillgängligt för dem som upplever smärta eller stelhet, eller som vill få fart på cirkulationen i kroppen och bli av med gifter och slaggprodukter. För fettreducering finns program som ger viktminskning, ökar förbränningen, bryter ner fett och minskar celluliter. Även huden kan stramas upp med biostimulation. Signaler som ger starkare och mer tonade muskler ingår i de flesta programmen, men det finns även renodlade träningsprogram som workout, bodybuliding, uthållighet, m.fl.

Ultratone är ett komplement till andra viktminskningsmetoder, men kan inte ersätta nyttig mat och motion. Ultatone fettreducering är ett program som förutom behandlingar även innefattar information och inspiration till friskvård, bättre matvanor och underhåll av kroppen, så att den kan fungera på bästa sätt. God muskeltoning och cirkulation är grundläggande får god hälsa, därför upplever många att de mår bättre av biostimulation. Vår vision är att de som önskar vitalitet, starkare kropp och hälsa, samt mer tilltalande utseende, skall få hjälp att känna sig förnyade. Utan kirurgi eller aggressiva metoder. Oavsett ålder, kön, fysisk form och nuvarande aktivitetsnivå. Ultratone-metoden ger alla möjlighet till en starkare och friskare kropp med bättre balans mellan fett och muskelmassa.

Det är viktigt att dricka mycket vatten efter behandlingarna för att rensa ut slaggprodukter. För bästa effekt skall kolhydatintaget minimeras dagen före, behandlingsdagen och ett par dagar efter.

Vi mäter före och efter varje fettreduceringsbehandling med ultraljud. Resultatet varierar från person till person, men det vanligaste är att man minskar 1-4 cm per gång. Den första gången är ofta minskningen störst.
Hur många gånger som behövs varierar beroende på hur mycket kunden minskar per gång, hur fyllda fettcellerna är, hur lättillgängligt fettet är, ämnesomsättning, hur kunden sköter sig mellan behandlingarna, och hur mycket kunden vill gå ner. På prissidan hittar du våra olika paket.

Man kan kombinera Ultratone kroppsbehandlingar med Ultratone ansiktsbehandlingar. Biostimulation i ansiktet föryngrar och stramar upp huden, samt bygger upp ansiktets muskler som kanske förslappats. Ultraljud i ansiktet ger fukt, vitalitet och slätar ut rynkor. Ultraljud kan även användas för fettreducering vid dubbelhaka.