Säker och behaglig metod utan smärta

NBE 500 har utvecklats under 15 år inom medicinska behandlingar och påvisat enastående resultat. Fördelarna med att använda ett elektromagnetiskt system framför andra tekniker är dels att det inte förekommer någon elektrisk kontakt med patienten och att det inte finns risk för smärta, brännskador eller andra behandlingsskador. Detta eftersom maskinen inte använder laserljus eller andra aggressiva metoder som kan skada huden. Metoden är behaglig och upplevs som energigivande massage som ger lyster och vitalitet till huden.
NBE 500 med specialutvecklade produkter ger unika effekter.
NBE 500 är ett elektromagnetiskt system som ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna. Huden fungerar som en naturlig barriär och hindrar främmande ämnen från att tränga in i kroppens egen organism. För att en kräm som appliceras på huden skall kunna tränga ner och verka på djupet måste krämen passera hudlagret Stratum Corneum. Detta är nu möjligt pga den rörelse i cellerna som de radiofrekventa vågorna skapar, och tillsammans med de specialutvecklade produkterna kan man försäkra sig om att hudens kanaler öppnas upp och de aktiva substanserna verkligen når det undre hudlagret och kan arbeta. Detta kan inte uppnås enbart med krämer utan endast tillsammans med NBE 500. Effekten blir alltså större.

Behandlingarna

Behandling med NBE 500 utförs genom att en specialutvecklad kräm för respektive behandlingsområde masseras in i huden med cirkulerande rörelser, vilket gör huden slätare och spänstigare och mer elastisk. De krämer som appliceras har utvecklats och testats noggrant i Nannic´s laboratorium i Antwerpen och tester av konceptet har visat på fina och långvariga resultat.

Behandlingsområden:

* Hudföryngring och lyft
* Rosacea och couperoser (rödhet och synliga blodkärl)
* Rynkreducering
* Acne
* Slapp hud

Vad är NBE 500 för slags behandling?

NBE står för Nannic (leverantörens namn) Beautifying Energy.  Med NBE 500 utrustning (maskin och specialutvecklade krämer) utförs behandlingar för både kropp och ansikte med hjälp av radiofrekvens och värme. Det mycket gynnsamt för kroppens egna biologiska system vilket gör att det väcker hudens egen förnyelseprocess.
De radiofrekventa vågorna passerar igenom vävnaden i behandlingsområdet och en friktion uppstår vilket genererar värme. Kroppen tror att den fått lite feber (lokalt) och startar då i gång immunsystemet och en läkningsprocess. Det sker en ökning av syre och näring till cellerna, rening av vätskan mellan cellerna (detoxifiering), ökad produktion av kollagen och elastin. Dessutom sker en allmän uppbyggnad av vävnaden som gör den friskare och ökar vävnadens funktioner samt förbättrar dess struktur. De specialutvecklade produkterna fungerar tillsammans med NBE 500 som katalysatorer för kroppen. Beroende på vilken behandling som utförs ökar den elasticiteten i huden, ökar antalet antioxidanter för att skydda kroppen mot åldrande och bygger upp vävnaden runt blodkärlen så att de reduceras. Vid en acnebehandling skickas signaler till kroppen att den ska balansera upp talgproduktionen och rena vävnaden för att reducera acnen.

NBE 500 tillför energi till vävnaden  -> detta aktiverar kroppens kylningssystem -> vilket ökar produktens genomträngningsförmåga  -> som renar vävnaden och ökar metabolismen.

NBE 500 har utvecklats från en medicinsk utrustning som används till exempel vid cancerbehandlingar.
Till NBE 500 har effekten tonats ned avsevärt och anpassats för kosmetiskt bruk
NBE 500 är en 100 % säker behandlingsmetod. Den är till och med mycket gynnsam för kroppens egna biologiska system. Det är inte möjligt att på något sätt överbelasta kroppen med dessa behandlingar, detta eftersom maskinen inte använder laserljus eller andra aggressiva metoder som kan skada huden.
Behandling med NBE 500 lämpar sig för alla, med undantag för vissa kontraindikationer: graviditet, cancer, epilepsi, pacemaker eller inflammation i behandlingsområdet.

Hur utförs behandlingarna?

Är det första gången rekommenderas en specialbehandling med grundlig rengöring, peeling av huden som löser upp keratinocyterna (de döda hudcelllerna längst upp) och sedan avsluta med en vårdande och fuktgivande Peel-off alginatmask.
De specialutvecklade, anpassade cremerna appliceras och masseras in i huden med handstycket till NBE 500. De masserande rörelserna görs i cirklar vilket är mycket behagligt för kunden. Handstycket ger ifrån sig en härlig värme och gör att kunden slappnar av och spänningar släpper. Kunder som nu har provat NBE 500 brukar föredra denna metod istället för andra ”vanliga” ansiktsbehandlingar

Samtliga NBE 500 behandlingar bör genomföras i en kur första gången för att få ett hållbart och synligt resultat. Första gången rekommenderas den längre, omsorgsfulla specialbehandlingen. Därefter föreslås ungefär 5 behandlingar utan peeling och mask och sedan åter vid den 7:e behandlingen, använda peeling och mask igen. Antalet behandlingar som behövs beror på vad varje kund önskar att åstadkomma. Det som påverkar hur fort resultat uppstår och hur länge det varar är framförallt ålder och ämnesomsättning. Efter cirka 4 – 5 behandlingar har kroppen anpassat sig och ”lärt sig vad den ska göra”. Kroppen egna system kommer då att själv arbeta främjande även vi längre tid mellan behandlingarna. Det är detta som gör att resultatet är mycket hållbart.
I ansiktet är det i många fall möjligt att redan efter första gången se en tydlig uppstramning av käklinjen, utslätning av rynkor och fina linjer, en förbättring av hudens struktur och lyster samt ökad fukt. Flertalet kunder upplever också att deras ögon blir mer öppna och att de får en klarare lyster i hyn. Acne och rosacea tonas ner.

Resultatet  beror bland annat på: hur kunden själv behandlar hemma med Nannic’s produkter för egenvård, ämnesomsättningens nivå (hög ämnesomsättning ger fortare resultat som håller längre) samt hur kunden ser ut i utgångsläget före genomförda behandlingar.
Efter genomförd behandling finns inte några restriktioner, förutom att följa terapeutens rekommendationer för Nannic’s övriga produkter som används för hemmabruk för att få ett snabbare resultat.

Ju fler behandlingar som genomförs desto längre varar resultatet. Det är alltid bra att genomföra uppföljningsbehandlingar var 4:e-8:e vecka för att underhålla resultatet och motverka åldrandet.